perjantai 1. tammikuuta 2016

Rahaa taas heitetty meikkeihin


Jipii! Sain lopultakin rahaa paypaliin ja päätin tilata meikkejä. Tilasin yhteensä 6 eri tuotetta sivustolta nimeltään Cosmetic-Love. Olen ennenkin tilannut täältä ja olen ollut todella tyytyväinen. Pakettini ovat saapunet suhteellisen nopeasti vaikka postitus onkin ilmainen!! Ja kaikki on toiminut hyvin.(kivasti näytteitäkin on tullut mukana) Tuotteidenkin hinnat ovat hyviä ja sieltä löytyy iso valikoima niitä.(siis tuotteita ja merkkejä). Ihme että en ole kuullut sivustosta enemmän... Mutta joo voisin vaikka listata tänne tuotteet mitä tilasin:





1.[Etude House] Precious Mineral Any Cushion (refill)
   Tämä on tosiaan refill sillä oon jo kerran ostanut tämän moist        versiona ja aattelin sitten kokeilla tätä perusversiota c:
 Väriksi otin NO2 Light Beige sillä olen aika kalpea ;_;
 Hinta: 9.86€






2. [Etude House] Dear My Enamel Lips Talk
    Olen hyvin innostunut tästä sillä sen paketointi on aivan ihana <3  siis vaaleanpunaista ja rusettikin... tulee ihan prinsessa olo    minulla on jo yksi etude housen huulipunista dear my wish lips tai  joku sellaiinen ja pidän siitä tosi paljon joten jee en malta odottaa  että pääsen kokeilemaan tätäkin!!^^ Väriksi valitsin PK003~
 Lisäksi taisi olla että Joy Red Velvetistä on promoottorina<33
 Hinta: 7.41€





3. [Holika Holika] Heartful Glossy Lip Stick
    En ole ikinä ennen kokeillut Holika Holikalta mitään ja kun näin  tämän huulipunan oli pakko hankkia se!( siis se on sydämmen  muotoinen *.*)  Valitsin väriksi Honey Beige sillä pidän tosi  paljon tämän sävyisistä huulipunista. ^^
 Hinta: 10.02 €




4. [It's Skin] Macaron Holiday Edition Lip Balm
    Tätä huulirasvaa olen vilkuilutkin aika pitkään ja päätin  lopultakin ostaa (taisi olla jokin    alennuskin) Otin Straberry värin  sillä paketti oli vaaleanpunainen :'D Oon kuullut paljonkin kehuja  tästä huulirasvasta joten innolla odotan että pääsen kokeilemaan  sitä omiini kuiviini huuliini (suomen talvi -.-)
 Hinta: 5.34 €






5. [The Face Shop] Ink Graffi Eyebrow Tint Pen
    Aluksi ajattelin tilata vain jonkun kulmakynän mutta törmättyäni  tähän kiinostus heräsi ja päätin kokeilla jotain uutta. Kulmani on  aika vaaleat ja mielestäni liiän lyhyet joten jos tää auttaa siinä että  kulmani eivät leviäisi kaikkialle kun vahingossa kosken niihin  olisin tosi onnellinen <3 <3 Lisäksi vielä en ole tätäkään merkkiä  kokeillu joten jes ~ Väriksi otin Light Brown~ sillä hiukseni ovat  suhteellisen vaaleat tällä hetkellä.
 Hinta: 7.93€






6. [Skin Food] Buckwheat Loose Powder
    Halusin hankkia irtopuuterin ja tämä oli halvin joten päätin  mennä tämän kanssa, ei oikeastaan ollut muuta syytä miksi hankin tämän tietyn tuotteen :'D Otin sävyn  23 Natural Beige~
 Hinta: 7.88 €

Siinä se sit olikin ja eikun vaan odottelemaan :c
Maksoin yhteensä noin 43 €
ps.Huom! monessa tuotteessa oli jonkinlainen alennus joten hinnat saattaa olla eri, ja lisäksi käytin kuponkia jolla sain 10% alennusta. Suosittelen aina etsimän netistä kuponkeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti